Hesabın var mı? Oturum aç
Sugar Daddy Ne Demek?

Sugar Daddy Ne Demek?

Sugar daddy ne demek diye internet üzerinde son zamanlarda çok fazla arama yapılmaktadır. Genelde sugar daddy ne demek diye internet üzerinde arattığınız zaman yaşlılar ile birlikte olmak gibi yanlış bilgilere ulaşabilirsiniz. Sugar daddy aslında maddi durumu iyi, zengin erkeklere verilen takma isimdir. Sugar daddy olabilecek maddi duruma sahip erkekler kendilerine bu takma ismi vererek, kendileri ile vakit geçirebilecek bayanlara ulaşabilmektedirler.

Sugar daddy olabilecek erkekler her yaşa sahip olabilirler ve sadece yaşlılardan veya olgun insanlardan oluşmamaktadırlar. 18 yaşında bir kişide varlıklı olabilir ve kendisine sugar baby bularak sevgili olabilirler. Ana mantık sponsorlu ilişki olduğuna göre her yaşta sugar daddy olabilir, internetteki verilerinde yanlış olduğu bu şekilde tespit edilebilir.

Sugar Daddy Nedir?

Sugar daddy nedir diye sorduğunuz soruya yukarıdaki bilgiler dahilinde ulaşmanız mümkün olmakla beraber daha iyi bir şekilde bilgiyi kısa ve net olarak alabilirsiniz. Türkiye’de internette yazılan bilgilerin büyük bir kısmı yanlış olmakla beraber, asıl net bilgiyi yabancı kaynaklardan daha iyi bir şekilde edinmeniz mümkündür.

Şu şekilde düşünün;

Çevrenizde varlıklı ve maddi durumu çok iyi olan biri olduğunu düşünün. Her gün spor arabası ile geziyor, yakışıklı ve karizmatik biri. Sizinle ilgileniyor ve sevgili oluyorsunuz. Gezmeye, eğlenmeye, alışverişe hatta her türlü birlikte etkinliğe katılıyorsunuz ve tüm masraflarınızı bu kişi karşılıyor. Uzun bir süre sevgililik ardından kişi ile ayrılıyorsunuz ve ilişkiniz bitiyor. İşte bu durumda sevgiliniz sugar daddy olurken sizde sugar baby oluyorsunuz tüm olay bundan ibaret.

Fakat neden sürekli ve yaşlı insanları bu duruma örnek gösterdiklerini merak ediyorsanız da onu da şu şekilde özetleyebiliriz.

Genç ve sugar daddy olabilecek varlıklı bir kişi ile sadece gezip eğlenebilirsiniz. Hatta size pahalı hediyeler alabilir ve dünyayı bile birlikte gezebilirsiniz. Ama çoğu kişi gezme, eğlenme ve alışverişten daha fazlasını istemektedir. Lüks yaşamdan kendisine ait ev, araba veya daha farklı şeylere sahip olmak gibi. Bunları sunabilecek kişiler ise olgun veya yaşlı kesimdir. Bu yüzden genç daddy aramak yerine herkes yaşlı ve olgun kısımla ilgilendiği için, netteki bilgilerde bu şekilde yanlış yönlendirmektedir.

Yani ister genç ister yaşlı daddy bulmanız mümkün olup tamamen sizin karar ve istekleriniz doğrultusunda yön almaktadır.

Peki sizin tercihiniz ne olurdu ?

1 – Genç ama sizinle vakit geçiren ve beraber eğlenebileceğiniz?

2 – Olgun ve yaşlı fakat, size çok lüks hayat yaşatarak hatta ev, araba ve diğer özel ihtiyaçlarınızı karşılayacak?

Muhtemelen 2. seçeneği seçerdiniz. Bu yüzden ünlüler, fenomenler ve birçok kişi kendilerinden kat kat yaş üstündeki insanları tercih etmektedirler. Çoğu evlenmekte çoğu ise sevgili olarak hayatını sürdürmektedir. Unutmayın ilk seçenek birlikte olduğunuz zamanınızı güzelleştirirken, ikinci seçenek gelecekteki hayatınızı değiştirebilmektedir.